Lingerie – BH

Na het volgen van de workshop Lingerie – broekje ben je klaar om een BH te maken op je eigen maat. In 3 middagen (3 x 3 uur) maak je zelf je eigen BH. Je leert met wat voor  materialen je werkt, tekent een patroon voor een beugel BH op je eigen maat, en naait hem onder begeleiding in elkaar.

De workshop wordt gegeven door Ruth Kenter (Mamamaria) in haar atelier in Amsterdam Noord.

Kosten

De workshops Lingerie – BH kost  € 150,-  per stuk. Dit is exclusief stof, en fournituren, maar inclusief 1 setje beugels en uiteraard onbeperkt thee met koekjes. Je mag je eigen stof meenemen, de eerste les leer je waar je op moet letten bij het aanschaffen van de stof, maar je kan ook een materialen pakketje bij ons aanschaffen.Dit pakket bestaat dan uit stof genoeg voor 2 BH’s, beugelband, schouderband ringen en schuiven, achtersluiting, verstevigings tule, kortom alle fournituren die je nodig hebt om de BH te maken. Dit pakket hebben we alleen in het zwart, en kost € 17,50.

Alle nodige machines en voetjes zijn aanwezig, maar je mag uiteraard ook je eigen machine meenemen als je dat prettiger vindt. Het werkt wel het fijnst als je zelf je eigen stofschaar, spelden, rijggaren e.d. meeneemt.

Inhoud

  • Stof- en materiaal kennis voor alle onderdelen van de BH
  • Patroon tekenen voor BH op jouw eigen maat.
  • Alle naaitechnieken die je nodig hebt om een BH in elkaar te zetten.
  • Onder begeleiding maak je zelf jouw eerste BH op maat.

Over Ruth

De workshop Lingerie – BH wordt gegeven door van Ruth Kenter in haar atelier in Amsterdam Noord:

Zamenhofstraat 108 – studio 203 – Amsterdam Noord

Waarom is Ruth Kenter de persoon bij uitstek om deze workshops te verzorgen? Kijk maar eens wat ze allemaal maakt in haar atelier: www.mamamaria.nl