Wil je meedoen aan de wekelijkse naailessen?

De lessen in de avonduren zijn erg populair en daarvoor is er momenteel een vrij lange wachtlijst, momenteel heb ik een inschrijfstop voor deze lessen.

Maar je kan toch meteen aan de slag! Ik geef verschillende workshops om je op gang te helpen. Variërend van Absolute Beginners die nog nooit een naaimachine hebben aangeraakt tot gevorderden die eindelijk eens willen weten hoe je nou een BH op maat maakt.

Speciaal voor wie nog niet veel naaiervaring heeft heb ik 2 workshops in het leven geroepen:

Absolute Beginners, Beginners 2, en Beginners 3. Na de eerste workshop (Absolute Beginners) weet je precies hoe de naaimachine werkt en weet je hoe je hem moet instellen bij verschillende stoffen, je oefent ook een beetje met naaien door zelf een tasje te maken. Als je alle 3 de beginners workshops gevolgd hebt, heb je voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan met het maken van je eigen kleding.

Met het volgen van deze 3 workshops leer je in heel korte tijd heel veel, daarmee bespaar je veel tijd en uiteindelijk dus ook veel lesgeld. Mocht je daarna besluiten dat je de opleiding wilt gaan volgen, dan kan je vrijstelling krijgen voor een van de opdrachten. Dus het is zeker de moeite waard om een workshop te volgen…