Erkende vakopleiding

Je kan bij ons ook een lingerie opleiding volgen. Met het erkende diploma kan je in de textielbranche aan de slag. Hiervoor zijn geen speciale vooropleiding eisen. Lees meer op www.modevakschoolamsterdam.com.

Kosten

Het lesmateriaal voor de opleiding kost € 76,50 per deel + € 28 inschrijfgeld.

Je ontvangt het teken- en overtrekpapier, het lesboek, en de showtassen om je tekeningen netjes in op te bergen. Ook ontvang je een potlood, gum, metermaatje en een 4-kleuren balpen, en een accessoirepakket met daarin al het materiaal voor het vervaardigen van 1 beha en 2 slips.

Naast dit lespakket betaal je ook nog je maandelijkse lesgeld van € 75,- per maand. De opleiding is in 1 jaar te volbrengen, afhankelijk van hoe snel je werkt.

Aan het eind van de gehele opleiding kun je examen doen. Dit examen is erkend door de branche vereniging MODINT. Het examengeld bedraagt € 85,-. Het examen is niet verplicht.

Lestijden

De lessen voor de lingerie opleiding maandagmiddag of dinsdagmiddag van 12:00 tot 14:00.
De klassen zitten inmiddels helemaal vol, maar je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er een plekje vrijkomt nemen wij contact met u op.

Inhoud

De opleiding beslaat meerdere facetten en varianten. Aan bod komen onder andere het tekenen en naaien van verschillende beha’s en slips, body’s, tankini’s en speciale beha’s zoals de prothese beha en de 1-borst beha. Je leert tekenen op elke gewenste maat en in ieder gewenst model. Ook leer je het tekenen van diverse herenslips.